ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:29 13.09


Фінал автоперегонів зібрав у Полтаві уболівальницький аншлаг. ВІДЕО

Сезон кільцевих перегонів "Ltava attack series" завершився у Полтаві. Фінальний п’ятий етап підсумував увесь рік та визначив імена кращих гонщиків.

Завдяки презентації та відкритій прес-конференції з пілотами за день до фіналу організаторам вдалося привернути додаткову увагу до змагань. І якщо вже на четвертому етапі єдина трибуна картодрому "Лтава" була заповнена на 90 відсотків, то на фінал прийшло ще більше глядачів.

Сезон, я вважаю, успішний. Пілотам подобаються наші нововведення, які в Україні ніде більше не практикують. Зараз, зокрема, кожен на трибуні може чути коментар усього, що відбувається на треку. Це дуже зручно. В цілому ми виросли. Щодо інтриги, то вона присутня в усіх класах авто, навіть там, де є переможець, запекла боротьба йшла за другу та третю сходинки

- розповів Андрій Приходько, організатор "Ltava attack series-2016".

Подивитися справді було на що. У трьох із п’яти класів ще не визначились кращі пілоти. Битва з часом добре вдалася киянам. Олександр Бородай на BMW Z4 та Леван Холерія на "Honda Civic" стали кращими у своїх класах 2WD і Prosport відповідно. А у класі STREET долю "золота" вирішили 0,003 секунди! Саме настільки харків’янин Дмитро Фрішман на "Honda Civic" випередив свого земляка Ігора Нечипорука (на "Ford Fiesta").

Технічні дані змагань - у нашому додатку.

Додаткові файли:
img/news/LAS-16-stage5-спис-допущеных-и-оконч.рез-ты.xls

спорт, перегони, автоспорт

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.