ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:07 13.09


Крюківський вагонзавод потроїв виробництво вантажних вагонів

За вісім місяців 2016 року Крюківський вагонобудівний завод (КВБЗ) виробив більше 1000 вантажних вагонів. Також цьогоріч завод відремонтував дев'ять, але не виготовив жодного пасажирського вагона.

ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" (КВБЗ, Кременчук, Полтавська обл.) у січні-серпні 2016 року збільшив випуск вантажних вагонів в 3,2 рази - до 1023 одиниць (+703 вагона у порівнянні з аналогічним періодом минулого року). Про це йдеться в звіті підприємства, переданому в міськвиконком Кременчука.

Згідно з повідомленням, завод також відремонтував дев'ять пасажирських вагонів, але не виготовив жодного пасажирського вагона.

У 2015 році КВБЗ зменшив випуск вантажних вагонів на 83 відсотка, або на 1996 вагонів у порівнянні - до 410 одиниць.

Велика частина вагонів виготовлена в рамках контракту підприємства з Туркменістаном на виробництво 750 вантажних вагонів.

Разом із тим, підприємство в 2015 році модернізувало 25 вагонів метро для "Київського метрополітену" і справило 5 нових вагонів. У вересні 2015 року завод продав "Укрзалізниці" 1 дизель-поїзд (3 вагони).

ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" випускає вантажні (вагони-платформи, цистерни, вагони бункерного типу, піввагони) і пасажирські вагони, вагони метро, запасні частини і візки для вантажних вагонів, колісні пари, запчастини для вагонів метро і ескалаторів, контейнери, дорожню техніку.

промисловість, вагони, Крюків, Кременчук, вагонзавод

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.