ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:07 13.09


Чоловік шість років їздив без посвідчення, яке забрали за керування у нетверезому стані

Екіпаж патрульної поліції Полтави вчора, 12 вересня, зупинив автомобіль, за кермом якого був 33-річний чоловік із чужим водійським посвідченням.

Як розповіли в прес-службі відомства, 12 вересня близько 14-ї години по вулиці Європейській патрульні зупинили автомобіль "Lifan-520" за порушення правил дорожнього руху. Водій надав інспекторам документи і при цьому помітно нервував.

У ході перевірки в правоохоронців виникла підозра про те, що посвідчення водія не належить даному громадянинові, тому що на фото була зовсім інша людина. Патрульні встановили, що надане посвідчення було втрачено близько місяця тому. Пізніше чоловік зізнався, що дійсно знайшов посвідчення і користувався ним.

Також поліцейські з'ясували, що 33-річний водій легковика в 2011 році був позбавлений права керування транспортними засобами за частиною 2 статті 130 (керування в нетверезому стані). На полтавця склали постанову за частиною 3 статті 126 (керування транспортним засобом особою без права управління), машину евакуювали на штрафмайданчик.

поліція, посвідчення

За темою:

  • У громадах Полтавщини працюватимуть шерифи
  • Полтавець погрожував ножем та провокував на конфлікт
  • Тіло 50-річного чоловіка виловили зі ставка на Полтавщині
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.