ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:20 13.09


Зірки європейського мотоболу зіграють на Полтавщині

Цього тижня, 17-18 вересня на Полтавщині - у Стовбиній Долині - відбудеться міжнародний турнір ветеранів, в якому гратимуть суперзірки європейського мотоболу з України, Білорусі та Литви.

Зірки європейського мотоболу зіграють на Полтавщині у турнірі, присвяченому 40-річчю "Колоса".


У складі ветеранів "Колоса" (Нові Санжари) виступатиме легендарний вихованець полтавського "Вимпела", багаторазовий чемпіон Європи Геннадій Миць. У недалекому минулому він також виступав у складі "Колоса" у чемпіонатах та Кубку України з мотоболу.

У складі ветеранів збірної України також виступатимуть наші легендарні земляки. Серед них: Володимир Даниляк - чемпіон та володар Кубка СРСР 1973 року у складі полтавського "Вимпела", воротар "Ниви" (Вишняки) Олексій Сосницький - чемпіон та призер колишніх Спартакіад народів СРСР, Іван Костюк та Володимир Бойко - кращі бомбардири збірної України в історії чемпіонатів Європи.
У складі збірної ветеранів Білорусі гратиме "зірка" європейського мотоболу Антон Власовець, який має неперевершений рекорд результативності в історії чемпіонатів Європи - понад 300 голів, а також чемпіони та багаторазові призери чемпіонатів Європи з мотоболу - Микола Бойко, Едуард Диковицький, Олег Ісаєв та Олександр Калютич.
У складі збірної ветеранів Литви зіграють відомі нашим землякам мотоболісти: Жигімантас Петкус, Паулюс Спарнаускас, Гінтаутас Рубінас та інші.

17 вересня у Стовбиній Долині відбудуться півфінальні матчі: Україна - Литва та "Колос" - Білорусь. 18 вересня - поєдинок за "бронзу" та ветеранський фінал.

спорт, мотобол, ветерани, МК Колос

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.