ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:16 13.09


На Полтавщині загинули мопедист і мотоцикліст

Дві смертельні ДТП трапилися в Семенівському та Миргородському районах. Трагічно обірвалося життя молодих чоловіків, які не впоралися з керуванням мотоциклу та мопеду.

13 вересня близько 13-ї години сталася смертельна ДТП в селі Великі Сорочинці Миргородського району. Аварія сталася на перехресті вул. Шутька та Вільченка. 20-річний місцевий житель, керуючи мопедом, не впорався з керуванням на високій швидкості, з’їхав на узбіччя і наїхав на огорожу на місцевому цвинтарі. Удар був такої сили, що мопед завис у повітрі між огорожею та деревом, а хлопець загинув на місці події.

Ще одна трагедія сталася у Семенівському районі. 28-річний чоловік повідомив, що збирав дрова між селами Оболонь та Степанівка, та поблизу кар’єра виявив тіло невідомого чоловіка, а поруч - мотоцикл. Поліція з'ясувала, що 35-річний чоловік на вказаному мотоциклі виїхав із села Оболонь в напрямку села Степанівка, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та здійснив наїзд на дерева. Унаслідок ДТП водій загинув. Тіло загиблого направили на експертизу для встановлення причин смерті, повідомляє прес-служба обласної поліції.

ДТП, аварія, поліція, смерть, Миргород, Семенівка

За темою:

  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • На Полтавщині сталася смертельна ДТП
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.