ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:45 14.09


П'яний автомеханік вирішив покататися на чужому авто і "загубив" його

У Гадяцькому районі було виявлено автомобіль, вкрадений в Лохвиці і власником якого є житель Сумщини.

Зниклий автомобіль поліцейські розшукали на території Гадяцького району. В ході відпрацювання району оперативні працівники поліції розшукали і з'ясували, кому належить автомобіль "Волга ГАЗ-24". Власником виявився 44-річний житель Сумської області.

За словами потерпілого, на початку вересня він поставив свій автомобіль на ремонт в жителя міста Лохвиця. Прийшовши в зазначений день за транспортним засобом, виявив його відсутність на території господарства автомеханіка. Пояснень від ремонтника автомобіля власник так і не дочекався.

Проведеними слідчими діями встановлено, що автомеханік, перебуваючи в нетверезому стані після ремонту автомобіля, вирішив на ньому покататися. Коли в автомобілі закінчилося пальне, залишив його на автодорозі Лохвиця-Гадяч. Після чого на попутному транспорті повернувся додому. Дізнавшись, що його розшукує поліція, зник з місця проживання.

Поліція розшукала 26-річного зловмисника в господарстві співмешканки. Транспортний засіб поліцейські вилучили і направили на товарознавчу експертизу.

поліція, авто

За темою:

  • На Полтавщині розшукують 30 тисяч чоловіків через неявку до ТЦК
  • На Полтавщині правоохоронці відкрили першу "Зелену кімнату" для роботи з неповнолітніми
  • Підпал: у Полтаві вночі згоріли дві автівки
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.