ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:40 14.09


На Полтавщині виявили врізку в магістральний трубопровід

Учора під час планового об’їзду об’єктів паливно-енергетичного комплексу, які перебувають під охороною поліції охорони, автопатрулем Управління поліції охорони Полтавщини, в Зіньківському районі на полі з насадженнями кукурудзи було виявлено несанкціоновану врізку в магістральний газоконденсатопровід.

Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Під час обстеження прилеглої території правоохоронцями на відстані близько 450 м від врізки, в яру, знайдено схованку, а в ній – прикидану хмизом гумову ємкість, заповнену рідиною, схожою на конденсат, об’ємом 5 тонн.

На місце знахідки викликано слідчо-оперативну групу Зіньківського відділення поліції. З місця події вилучено металеву трубу із краном, гідравлічний кран із металевим відводом, та гумову ємкість, у якій містилось більше 4 тонн рідини, схожої на конденсат. Розливу токсичної для навколишнього середовища речовини не допущено.

За фактом Зіньківським відділенням поліції проводиться перевірка. Відомості про подію внесено до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 ст.292 Кримінального кодексу України.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, чи позбавлення волі на строк до п’яти років.

поліція, врізка, конденсат

За темою:

  • На Полтавщині розшукують 30 тисяч чоловіків через неявку до ТЦК
  • На Полтавщині правоохоронці відкрили першу "Зелену кімнату" для роботи з неповнолітніми
  • Підпал: у Полтаві вночі згоріли дві автівки
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.