ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:49 14.09


Понад дві тисячі порушень правил дорожнього руху зафіксували в Полтаві за місяць

У Полтаві протягом останнього місяця зафіксували 2212 порушення Правил дорожнього руху. Про це під час підведення підсумків місячника безпеки дорожнього руху повідомив командир батальйону патрульної поліції Полтави Денис Сідан.

Із 12 серпня до 12 вересня в Полтаві зафіксовано 117 дорожньо-транспортних пригод, із них у 32 випадків внаслідок ДТП були потерпілі, загинула одна особа та травмувалися 35 осіб. Протягом місяця патрульні виявили 2212 порушення Правил дорожнього руху. З них у 154 випадках було виявлено водіїв, які керували транспортом у нетверезому стані, 200 − проїзд на заборонений сигнал світлофора. У 72 випадках ПДР порушували не водії, а пішоходи

− сказав Д.Сідан.

За його словами, найнебезпечнішими місцями в Полтаві за кількістю ДТП патрульні назвали площу Зигіна, перехрестя вулиць Сінна та Пушкіна, Європейська (Фрунзе) − Небесної Сотні (Леніна) − 1100-річчя Полтави та перехрестя Героїв АТО (Красіна) з вул.Матвієнка.

Також впродовж місячника безпеки дорожнього руху патрульні поліцейські Полтави виявили та затримали три автомобілі, що перебували в розшуку.

поліція, порушення

За темою:

  • Полтавець погрожував ножем та провокував на конфлікт
  • Тіло 50-річного чоловіка виловили зі ставка на Полтавщині
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.