ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:03 14.09


Ілля Кива сплатив штраф за паркування чужого авто

Колишній глава департаменту МВС по боротьбі з наркозлочинністю Ілля Кива сплатив штраф за парковку в недозволеному місці. Сума штрафу склала 255 грн, повідомив сам Ілля Ківа журналістам видання "Країна", надавши фотокопію квитанції про сплату.

Полтавця Іллю Киву днями оштрафувала Нацполіція - біля торгового центру в Печерському районі Києва. Недавній наркоборець припаркувався на новому BMW 7 серії (вартість - від $ 115 тисяч). Сам Кива назвав цю інформацію наклепом, підкресливши, що пересувається на більш дорогому автомобілі.
Ображаєте, я їжджу на Rolls-Royce Phantom (люксовий седан) вартістю 870 тисяч доларів, що не заважає мені бути рівним перед законом і сплачувати штрафи

- сказав Кива. На питання, звідки у нього така дорога машина, колишній поліцейський відповів, що йому "пожертвували автомобіль добрі люди - у тимчасове користування". За словами Іллі, своєї машини у нього немає - з двох причин.

По-перше, тому що у мене немає на неї грошей, а по-друге, я не бачу в цьому сенсу, адже незабаром розраховую їздити на службовому авто
- цитує Киву видання "Країна".

поліція, штраф, Кива, авто

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.