ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:21 15.09


Поліція Полтавщини затримала групу наркоділків

На Полтавщині працівники поліції затримали злочинну групу наркоділків з ознаками організованості, яка тривалий час займалася незаконною діяльністю на території Дніпропетровської та Полтавської областей.

Затримані займалися виготовленням, перевезенням та збутом психотропної речовини "Амфетамін", група складалася з 4-х осіб: організатора - 48-річного жителя Дніпропетровщини, і трьох чоловіків з Полтавщини у віці від 31-го до 32-х років, які займалися збутом наркотиків. Зазначена група працювала тривалий період часу, мала свою нарколабораторію, в якій виготовлявся "Амфетамін"

- повідомив начальник Головного управління поліції Полтавщини Олег Бех.

Нарколабораторія знаходилася в Дніпропетровській області, а збут наркотиків здійснювався в кількох областях. Обсяг реалізації готової наркотичної сировини в місяць становив від 600 грам до 1-го кілограма. В середньому прибуток ОЗГ за місяць становив близько 1 мільйона гривень.

В ході проведення операції виявлено та вилучено лабораторне обладнання для виготовлення "амфетаміну", сировина, яка використовувалася для виготовлення "амфетаміну", готові до використання наркотики, речовину рослинного походження, зовні схожу на канабіс - 25 кг, блокноти з чорновими записами про обсяги закупівлі сировини і реалізацію наркотичних засобів, дві гладкоствольні рушниці, набої до них та пневматичний пістолет.

Під час затримання членів організованої злочинної групи один з підозрюваних чинив опір поліцейським і намагався втекти на власному автомобілі. Однак це йому не вдалося. Він був затриманий співробітниками карного розшуку ГУНП в Полтавській області.

Всі підозрювані затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом проводиться досудове розслідування за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (виготовлення і збут наркотичних засобів). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 6-ти до 10-ти років з конфіскацією майна.

поліція, амфетамін

За темою:

  • У громадах Полтавщини працюватимуть шерифи
  • Полтавець погрожував ножем та провокував на конфлікт
  • Тіло 50-річного чоловіка виловили зі ставка на Полтавщині
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.