ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:11 16.09


У якості податку з торгівлі алкоголем і тютюном сплатили 291 мільйон

До місцевих бюджетів Полтавщини у січні-серпні 2016 року надходження акцизного податку з роздрібної продажу підакцизних товарів склали 291,2 млн. гривень.

Про це зазначив в.о. начальника Головного управління ДФС у Полтавській області Сергій Садовий. Також він зауважив, що фактичні надходження до місцевих бюджетів зі сплати за ліцензії на право виробництво, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами з початку року склали 20,8 млн. гривень.

За вісім місяців поточного року забезпечено надання суб’єктам господарювання адміністративних послуг з видачі 5147 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами (в тому числі 3067 – на право торгівлі алкогольними напоями, 2080 – тютюновими виробами).

З метою запобігання фактів порушень вимог чинного законодавства при здійсненні реалізації алкогольних напоїв і тютюнових виробів працівниками відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС області було проведено 89 фактичних перевірок роздрібної торговельної мережі, виявлено 113 порушень вимог чинного законодавства. За матеріалами зазначених перевірок застосовано фінансові санкції в сумі 514,6 тис. грн., сума сплати – 225,1 тис. гривень. За продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім анульовано 34 ліцензії на право роздрібної торгівлі.

податки, акциз, бюджет

За темою:

  • "Полтававодоканал" сплачуватиме податки не в Решетилівці, а в Полтаві
  • Торік жителі області сплатили на 22% більше військового збору, аніж 2022-го
  • Кафе у Полтаві оштрафували на 81 тисячу гривень
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.