ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:34 16.09


На Полтавщині "прикрили" пилораму, для якої незаконно спиляли 160 дубів

У процесі досудового розслідування працівники карного розшуку поліції Полтавщини виявили пилораму та склад.

Навесні до Новосанжарського відділення поліції надійшло повідомлення від голови однієї із сільських рад району, про те що невідомі здійснили незаконну вирубку дерев породи дуб, повідомляє Depo.Полтава, посилаючись на прес-службу обласної поліції.

Правоохоронці на місці події встановили, що вирубано близько 160 дубів діаметром від 18 до 78 см, в середньому близько 45 см. Розмір шкоди, заподіяної зеленим насадженням, становить близько 370 тисяч грн.

У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили двох осіб, причетних до скоєного. Крім того, у вчиненні даного злочину підозрюються ще близько шести громадян, особи яких встановлюються.

У процесі досудового розслідування працівники карного розшуку поліції Полтавщини виявили пилораму та склад, де зберігалася та оброблялася викрадена деревина. Незаконна пилорама знаходилася на території ферми, неподалік від Полтави.

Під час санкціонованого обшуку даної території правоохоронці виявили та вилучили бензопили, двигуни до бензопили, напиляні дошки, піддони з напиляною дошкою, пили, два автомобілі, трактор, стовбури деревини та документацію.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 246 Кримінального кодексу України ("Незаконна порубка лісу"). На даний час проводяться слідчі дії.

За вказані дії передбачене покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, чи позбавлення волі на той самий строк.

поліція, ліс

За темою:

  • У полтавця вилучили понад 30 схованок з наркотиками
  • Під Полтавою в ДТП травмовано трьох поліцейських
  • Полтавці продовжують розширення лісових масивів
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.