ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:25 18.09


"Ворскла" програла домашній матч "Шахтарю". ВІДЕО

Команда Василя Сачка перервала свою безпрограшну серію, поступившись донецькому "Шахтарю" у домашньому матчі з мінімальним рахунком - 0:1.

Менше ніж 72 години минули між двома матчами "Шахтаря" - у Туреччині в рамках Ліги Європи, та в Полтаві - в чемпіонаті України. Тому не дивно, що гостям бракувало "свіжих ніг". Переграти ворсклян без максимальних швидкостей більш класним донеччанам було непросто. Втім, вони виграли саме "на класі".

Полтавці на очах у господаря клубу Костянтина Жеваго (а це справжня подія для команди) протрималися весь перший тайм. Хоча моменти біля воріт Непогодова гості створювали регулярно. До перерви "Шахтар" мав принаймні три чудові нагоди. 13-та хвилина: неточний постріл Ісмаілі, 18-та: Фред не влучив із 17 метрів, а на 31-й вище воріт пробив Дентіньо.
А що ж ворскляни? Вони головну увагу приділили захисним функціям, віддавши супернику територію - у надіях на швидкі контратаки. Втім, до реальних загроз воротам Пятова справа майже не доходила. Пара навісів, пара ударів повз ворота - і все...

Гол гості забили на початку другого тайму. Один із найкращих у складі "Шахтаря" - бразилець Тайсон влучно пробив після чергової багатоходівки та помилки Пилявського метрів із 15-ти у ближній кут воріт ворсклян.
В останні півгодини біло-зелені заграли швидше, проте моменти раз-по-раз виникали все ж біля володінь Непогодова. Після удару Марлоса Турсунов урятував свою команду, вибивши плямистого із лінії власних воріт. 

11 тисяч полтавців, які прийшли на матч, залишилися не в захваті від гри своїх улюбленців. Утім, варто відзначити гостей - це вони нічого не дали створити підопічним Василя Сачка. І заслужено перемогли. "Шахтар" - лідер чемпіонату країни, "Ворскла" наразі на шостій позиції серед 12 клубів УПЛ.

Ворскла - Шахтар - 0:1

Гол: Тайсон 54.

Ворскла: Непогодов, Сімінін, Пилявський, Дитятьєв, Пердута, Чеснаков, Ткачук (Скляр, 32), Кобахідзе, Турсунов (Бартулович 85), Хльобас, Коломоєць (Ребенок 67) .
Шахтар: Пятов, Бутко, Ордець, Ракицький (Кучер 49), Ісмаілі, Малишев, Фред, Тайсон, Марлос (Бернард 85), Дентіньо, Едуардо (Степаненко 90+3).

спорт, футбол, ФК Ворскла, Жеваго

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.