ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:58 19.09


Ковальчук виграла "бронзу" чемпіонату країни з більярду

У Києві відбувся чемпіонат України з більярдного спорту у "Вільній піраміді", за підсумками якого кременчужанка Анастасія Ковальчук завоювала бронзову медаль.

У жіночій першості наша землячка перемагала по черзі: Віру Меденко (Дніпро) - 4:2, Альону Афанасьєву (Харків) - 4:2, Ірину Славу (Одеса) - 4:0. Однак у півфіналі Ковальчук програла Ганні Котляр (Київ) - 1:4. Єдине, на що спромоглася кременчужанка у цій грі - вона зрівняла рахунок (1:1), після чого програла три партії поспіль.

Цікаво, що разом із Анастасією Ковальчук бронзову медаль також отримала Марія Пудовкіна (Дніпро), яка ще є діючою чемпіонкою світу серед жінок у "Вільній піраміді".

У фінальному матчі кривдниця нашої землячки - Ганна Котляр програла Жанні Шматченко (Харків) - 2:5.

Нинішній сезон став унікальним у спортивній біографії майстра спорту міжнародного класу Анастасії Ковальчук, яка є найрейтинговішою спортсменкою України. Унікальність у тому, що наша землячка наразі частіше грає у фінальних матчах міжнародних змагань, ніж у фіналах чемпіонатів України - у різних номінаціях "піраміди": вільної, комбінованої, динамічної. Можливо, таким чином Анастасія сама себе, як кажуть, "заводить-накручує" напередодні представницьких міжнародних змагань, в яких останнім часом її досягнення є кращими, ніж на національному рівні.

спорт, більярд, Ковальчук

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.