ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:00 19.09


ФК "Полтава" переміг буковинців і готується до кубкового матчу проти "Зірки"

ФК "Полтава" в матчі 10-го туру футбольної першості країни серед клубів першої ліги переграв чернівецьку "Буковину". А "Гірник-Спорт" (Горішні Плавні) та його суперник - "Колос" із Ковалівки - не виявили переможця.

Стартовий відрізок зустрічі був без будь-яких натяків на цікаву гру. З найбільш небезпечних моментів першого тайму можна пригадати лише удар Зеленевича в ближній кут, який голкіпер гостей перевів на кутовий. Ну і звичайно, гол у роздягальню у виконанні команди з Чернівців: захисник "Полтави" помилився на лівому фланзі, Бугай увірвався до карного майданчика, переграв Мирослава Боня і відправив м'яч у порожні ворота.
Після перерви команди розігралися. Як наслідок, Зеленевич зрівняв рахунок. Навісна передача з лівого флангу - Лісовий вистрибнув, але до м'яча не дотягнувся, а на дальній стійці вже чатував Максим Зеленевич - 1:1.
За кілька хвилин вже небезпека підкралася до полтавських воріт. Штрафний удар майже з лінії штрафного майданчика виконав Дмитро Скоблов, але Бонь в падінні парирував постріл. А полтавці реалізували свій наступний шанс. Вовкодав прострілив у штрафну гостей, Зеленевіч на м'яч не встиг, а ось Дегтярьов - устиг - 2:1.

ФК Полтава - Буковина - 2:1

Голи: Зеленевич 67, Дегтярьов 72 - Бугай 44.
ФК Полтава: Бонь, Вовкодав, Ковтун, Парамонов, Лещенко, Дмитренко, Недоля (Воронченко 53), Насібулін, Соломка (Лісовий 65), Зеленевич, Дегтярьов (Бочкур 87).
ФК Буковина: Чернобай, Носарєв (Жовтюк 47), Терехов, Темерівський, Немтінов (Перин, 77), Скоблов, Бугай, Сніжко, Дорош, Бойчук, Сівка.

Гірник-Спорт - Колос - 0:0

Гірник-Спорт: Крюков, Пернацький, Малєй, Гарбар, Ченбай, Баранник (Демидов 85), Марусич (Мойсеєнко 67), Павлик, Корольков, Кропивний, Яворський.
Колос: Литвиненко, Багдасаров, Козир, Лисицький, Шевченко, Поздєєв, Морозко, Рябов, Зуєвич, Чегурко (Коропецький 55), Бондаренко (Коровіков 69).

Полтавці наразі знаходяться на 11-му місці в таблиці (серед 18 команд ліги), "гірники" йдуть 17-ми.

21 вересня на стадіоні "Локомотив" у Полтаві господарі гратимуть матч 1/16 фіналу розіграшу Кубка України проти "Зірки" з Кропивницького - представника УПЛ. Початок матчу - 16:00.

спорт, футбол, ФК Полтава

За темою:

  • Преемники великих футбольных тренеров: кто продолжит их дело
  • Полтавський депутат для економії електрики пропонує зупинити тролейбусний рух
  • Сервісні центри МВС Полтавщини видали цьогоріч 14 800 посвідчень водія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.