ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:15 19.09


Полтавці розпочали "домашній" чемпіонат України з пауерліфтингу перемогами і рекордами країни

18 вересня у Полтаві розпочався великий тиждень українського паурліфтингу, під час якого відбудеться ціла серія чемпіонатів країни з класичного пауерліфтингу: серед юнаків і дівчат, юніорів, чоловіків і жінок та ветеранів.

Полтавці вдало розпочали "домашній" чемпіонат України з пауерліфтингу. Першого дня змагань наші земляки у першості серед юнаків завоювали три медалі: дві золоті та бронзову - і встановили два юнацькі рекорди України.
У ваговій категорії до 53 кг юнацьким чемпіоном став Сергій Яремко із Нових Санжар, у сумі триборства він підкорив вагу - 350,0 кг (присідання зі штангою - 115,0 кг, жим лежачи - 80,0 кг, станова тяга - 115,0 кг).
У ваговій категорії до 59 кг переміг полтавець Ростислав Жеребцов, який у сумі триборства встановив новий юнацькій рекорд України - 437,4 кг. В окремих вправах його результати були такими: присідання зі штангою - 142,5 кг, жим лежачи - 112,5 кг, станова тяга - 182,5 кг). У цій же ваговій категорії В'ячеслав Шавлай (Горішні Плавні) завоював бронзову медаль у сумі триборства - 430,0 кг, при цьому наш земляк встановив новий рекорд України серед юнаків у становій тязі - 197,5 кг.




спорт, пауерліфтинг

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.