ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:43 20.09


Полтавці поповнили місцеві бюджети на понад 290 мільйонів

До місцевих бюджетів Полтавщини у січні-серпні 2016 року надійшло 291,2 млн грн акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів.

Про це повідомив в.о. начальника Головного управління ДФС у Полтавській області Сергій Садовий, передає УНН-Центр.

Фактичні надходження до місцевих бюджетів зі сплати за ліцензії на право виробництва, оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами з початку року склали 20,8 млн гривень.

У ДФС також зазначили, що за вісім місяців поточного року забезпечено надання суб’єктам господарювання адміністративних послуг із видачі 5147 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами (в тому числі 3067 - на право торгівлі алкогольними напоями, 2080 - тютюновими виробами).

З метою запобігання фактам порушень вимог чинного законодавства під час реалізації алкоголю і тютюну працівниками відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС області було проведено 89 фактичних перевірок роздрібної торгівельної мережі, виявлено 113 порушень вимог чинного законодавства. За матеріалами зазначених перевірок застосовано фінансові санкції в сумі 514,6 тисяч грн, сума сплати - 225,1 тисяч гривень.

Додамо, що за продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім було анульовано 34 ліцензії на право роздрібної торгівлі.

податки, ліцензії, гроші, бюджет, ДФС

За темою:

  • "Полтававодоканал" сплачуватиме податки не в Решетилівці, а в Полтаві
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.