ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:47 20.09


На Полтавщині виявили нелегальну АЗС

Працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Полтавській області виявлено "підпільну" автозаправну станцію в одному з населених пунктів Лохвицького району.

Як розповів перший заступник начальника ГУ ДФС у Полтавській області Олег Лєднік, викриття сталося в ході проведення спеціальних заходів під умовною назвою "Акциз-2016", метою яких є посилення контролю за виробництвом та обігом підакцизних товарів.

Так, на території приватного господарства оперативниками віднайдено спеціальне обладнання автозаправного комплексу, ємності для зберігання паливно-мастильних матеріалів, інше обладнання, за допомогою якого за готівкові кошти надавалися послуги із заправки автотранспорту пальним без реєстрації в якості суб’єкта підприємницької діяльності та сплати відповідних податків.

Під час перевірки з незаконного обігу вилучено майже 1 тонну бензину марки А-95 та 8,3 тонн дизельного пального. Приблизна ринкова вартість вилученого палива становить 200 тисяч грн.

Відносно правопорушника складено адміністративний протокол за ст. 164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності).

податки, АЗС, ДФС, акциз

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.