ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:39 20.09


У Полтаві бельгійська делегація шукає бізнес-партнерів

Із бізнес-місією до Полтави завітали представники більше ніж десяти бельгійських підприємств. Бізнесмени з Європи прибули на Полтавщину з метою знайти нових партнерів для співпраці.

Візит бельгійських бізнес-гостей організували Агенція економічного розвитку провінції Ено (Бельгія) та бюро економічного представництва провінції Ено, що базується у Полтавській торгово-промисловій палаті.

Сьогодні на зустрічі перебуває кілька представницьких економічних делегацій, які ведуть перемовини з полтавськими бізнесменами. Сподіваюся, що ця зустріч буде результативною і полтавські підприємства знайдуть нових бельгійських партнерів. Одна з делегацій зараз знаходиться в Полтавській аграрній академії – вони вивчають полтавські ґрунти та оцінюють можливості допомоги Україні в аграрному секторі

- розповів "ЕнергоЛайфу" віце-президент Полтавської торгово-промислової палати Олександр Дудник.

За словами Дудника, Королівство Бельгія та Полтавська область мають намір продовжувати співпрацю. Для України це дуже корисний досвід, адже Бельгія – це вікно в Європу, яке для нас уже відкрите. Протягом 15 років Полтавщина плідно співпрацює з Ено у багатьох сферах, але найбільше у галузі сільського господарства. У бельгійського інституту землеробства дуже міцні зв’язки з Полтавською державною аграрною академією.

Бельгійці зацікавлені знайти у Полтаві партнерів у галузі будівництва, відновлювальної енергетики та переробки відходів. Також бельгійські бізнесмени хочуть налагодити виробництво продуктів, які відсутні на українському ринку. Каролін додала, що нині в Україні спостерігається активний розвиток середнього класу, для якого потрібно виробляти певні товари, зокрема, якісні автомобілі.

бізнес, переговори, Бельгія, співпраця

За темою:

  • В області хочуть збудувати новий завод із виробництва крупи
  • У Полтаві проведуть Великодній ярмарок
  • Сергей Токарев объявил об инвестициях Roosh Ventures в стартап, технологиями которого пользуются Tesla и Cisco
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.