ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:33 20.09


Суд виніс вирок за крадіжку ікри та шоколадок

Київський районний суд Полтави виніс вирок полтавцю, який 16 серпня цього року спробував вкрасти з магазину "Велмарт", який знаходиться на території ТРЦ "Екватор", продукти харчування на 618 гривень.

Як значиться в судовому рішенні, опублікованому в єдиному реєстрі судових рішень, чоловік, який раніше вже був судимий, спробував вкрасти з магазину дві банки ікри, дві упаковки шоколаду, чотири упаковки шоколаду "Кіндер" і два шоколадні батончики - усього на загальну суму 618 грн. Завершити злочин йому не вдалося, так як його затримав охоронець магазину і передав поліції.

Суд врахував, що підсудний щиро розкаюється у скоєному злочині, активно сприяв у розкритті злочину, характеризується за місцем проживання позитивно. Аналізуючи наявність обставин, що пом'якшують покарання та відсутність обставин, що обтяжують покарання обвинуваченого, суд приходить до висновку про можливість виправлення без відбування покарання.

Суддя виніс вирок: визнати підсудного винним у скоєнні злочину, передбаченого ст.ст.15 ч.3, 185 ч.2 КК України та призначити йому покарання у вигляді одного року позбавлення волі. На підставі ст. 75 КК України звільнити підсудного від відбування покарання у вигляді позбавлення волі, якщо він протягом одного року не вчинить нового злочину.

суд, крадіжка

За темою:

  • За незаконний продаж підакцизних товарів чоловіку загрожує штраф
  • На Полтавщині СБУ викрила ще трьох прихильників "рашизму"
  • Міська влада не знає, що робити з історичною будівлею екскінотеатру "Колос" у Полтаві
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.