ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:27 21.09


На Полтавщині з початку року обікрали 600 квартир

Оперуповноважений Управління карного розшуку Андрій Перерва розповів, що з початку року на території Полтавської області спостерігається негативна тенденція до зростання числа крадіжок різних форм власності, в тому числі квартирних.

Протягом 2016 року у Полтавщині скоєно близько 600 квартирних крадіжок, в 2015 році - близько 500. Найбільша кількість таких злочинів скоєна в Полтаві і Кременчуці. Дещо менше зареєстровано в містах Лубни, Комсомольськ, Миргород, Гадяч і Пирятин. Велика частина крадіжок з квартир скоєно шляхом вільного доступу, зломом серцевини замка, віджиманням пластикового вікна, підбором ключа. У 2016 році викрито три злочинні групи, які "спеціалізувалися" на крадіжках з квартир

- розповів Перерва.

Наостанок Андрій Перерва порадив громадянам завжди бути обачними, не залишати квартиру без нагляду на тривалий час, подбати про надійні замки на вхідних дверях, звернути увагу на стан вікон і балконів, при можливості встановити на них грати або ролети, а також обладнати приміщення сучасними засобами сигналізації.

крадіжки, поліція

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.