ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

09:01 22.09


Волейболіст і тренер із Полтави привезли "срібло" молодіжного Євро-2016

У Болгарії днями завершився молодіжний (до 20 років) чемпіонат Європи з волейболу серед чоловічих команд, за підсумками якого збірна України завоювала срібні медалі. У складі нашої команди були і полтавці.

Заслужений тренер України Анатолій Офат повідомив нашому кореспонденту, що у складі молодіжної збірної на чемпіонаті Європи у Болгарії виступав випускник Полтавської СДЮШОР-2 Володимир Остапенко. Він уже не один рік грає у складах харківських команд, а цього сезону може дебютувати в основі "Локомотива". А головним тренером молодіжної збірної України, яка створила справжню сенсацію на Євро, також є колишній вихованець полтавської СДЮШОР-2 - Микола Пасажин.

У фінальному матчі молодіжного Євро-2016 збірна України у Пловдиві програла Польщі -1:3. У цій грі Володимир Остапенко набрав два очка, одне з них - на результативній прямій подачі.
Перед тим наш хлопці у Болгарії виступили у груповому турнірі, в якому вони посіли друге місце, наступним чином. Українці перемогли Болгарію - 3:2, програли Польщі - 0:3 та здобули три перемоги з однаковим рахунком - 3:0 - над Словенією, Францією і Німеччиною. У півфіналі збірна України перемогла Італію - 3:2, а у фіналі - зазнала другої поспіль поразки від молодіжної збірної Польщі, з якою грала в одній групі.

спорт, волейбол, Пасажин, Остапенко

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.