ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:48 22.09


Полтавського піромана засудили до п'яти років обмеження волі

Київський районний суд Полтави виніс вирок 21-річному полтавцю, який протягом короткого часу влаштував низку підпалів.

Суд визнав підсудного винним і призначив покарання 21-річному полтавцю, який будучи засудженим у 2015 році за цією ж статтею Кримінального кодексу Жовтневим районним судом до 2 років обмеження волі з випробувальним терміном на 2 роки, знову скоїв злочини.

За інформацією прокурора Олени Храпко, протягом одного дня полтавець, запальничкою підпаливши короб вікна, пошкодив штору і віконну раму в приміщенні полтавської загальноосвітньої школи № 30, завдавши навчальному закладу майже 500 грн. збитків. Забравшись через вікно в приміщення Полтавського вищого професійного училища ім. А.А.Чепіги, підпалив стіл викладача, 12 учнівських стільців, короб вікна і пошкодив 3 штори, завдавши училищу матеріальні збитки на загальну суму понад 650 грн. Шляхом підпалу пошкодив підвіконня і металопластикове вікно в приміщенні одного з нежитлових будинків, завдавши його власнику 7,5 тис. грн. збитків.

Згодом, як розповіла прокурор, протягом двох місяців молодий чоловік, підпаливши колесо, пошкодив припаркований біля будинку автомобіль, завдавши його власнику 90 тисяч грн збитків. А в під'їздах двох житлових будинків, підпаливши гумові килимки, пошкодив стіни, стелю та двері, завдавши житлово-експлуатаційній організації і керуючій компанії, що обслуговують будинки, збиток на загальну суму майже 35 тисяч грн.

Вироком Київського районного суду полтавець засуджений тепер вже до п'яти років обмеження волі. А також задоволені позовні вимоги потерпілих на загальну суму понад 170 тисяч грн. Однак палій не згоден з покаранням і оскаржив його до апеляційного суду області.

суд, палій, піроман

За темою:

  • Мамай просить суд поновитися на посаді міського голови
  • На Полтавщині продовжили заборону руху всіх суден
  • За незаконний продаж підакцизних товарів чоловіку загрожує штраф
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.