ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:02 22.09


На Полтавщині викрили підпільний ігровий клуб, куди потрапляли лиш за списком

За останній тиждень полтавськими поліцейськими було викрито діяльність трьох ігрових клубів.

У Лубнах, з метою перевірки інформації про функціонування під виглядом інтернет-кафе залу ігрових автоматів, правоохоронці провели санкціонований обшук в одному з приміщень в центральній частині міста.

В ході проведення обшуку із закладу було вилучено документацію, системні блоки, клавіатури і мишки, модем, за допомогою яких надавалися послуги в сфері грального бізнесу.

"Вилучена комп'ютерна техніка, а також комплектуючі до неї спрямовані для проведення комп'ютерно-технічної експертизи. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 статті 203-2 Кримінального кодексу України", - повідомив начальник місцевого відділу поліції Олександр Коцар.

А в Кременчуці оперативники управління захисту економіки, працівники слідства та прокуратури припинили діяльність двох гральних закладів. Правоохоронці провели обшуки та вилучили 21 одиницю грального обладнання.

Комп'ютери були переобладнані в симулятори ігрових автоматів. Встановлено, що гравці потрапляли в установи тільки за списком. Платили гроші в касу і отримували папірець з 14-ми цифрами. При появі правоохоронців працівники закладу говорили про те, що це їх перший робочий день.

В ході проведення обшуків вилучено також понад 35 тисяч гривень.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Санкція статті передбачає штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

поліція, ігровий зал

За темою:

  • На Полтавщині розшукують 30 тисяч чоловіків через неявку до ТЦК
  • На Полтавщині правоохоронці відкрили першу "Зелену кімнату" для роботи з неповнолітніми
  • Підпал: у Полтаві вночі згоріли дві автівки
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.