ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:00 22.09


Забудовника у Кременчуці оштрафували за порушення в проекті

Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції у Полтавській області притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено штрафні санкції у розмірі 193 700 грн. на замовника, проектувальника та підрядника будівництва в Кременчуці.

Під час планової перевірки об’єкту будівництва "4-поверховий секційний житловий будинок з вбудованим приміщенням медичного центру та прибудованими адміністративними приміщеннями" на вул. Перемоги, 10 у м. Кременчук, посадовими особами Інспекції були виявлені порушення у проектній документації. Відповідно, проектувальника за передачу замовнику проектної документації з порушеннями оштрафовано на 130 тис грн., підрядника за відхилення від проекту – на 62 тис грн. Посадову особу замовника за ведення будівельних робіт із відхиленнями від проекту оштрафовано на 1700 грн. та притягнуто до адміністративної відповідальності.

Загалом за серпень 2016 року Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції у Полтавській області проведено 5 планових і 71 позапланова перевірка, за результатами яких винесено 17 постанов про накладення штрафів та видано 26 приписів. Загальна сума накладених штрафів за вказаний період складає 222 925 грн.

будівництво, порушення, ДАБІ

За темою:

  • У Терешках витратять понад 60 млн гривень на реконструкцію ліцею
  • Полтавці допоможуть збудувати фортифікаційні споруди на Донеччині
  • У Горбанівці з’явиться перший чоловічий монастир ПЦУ на Полтавщині
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.