ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:00 24.09


На Полтавщині відшкодували "відмиті" 43,6 мільйонів та звільнили 13 чиновників

Протягом січня-серпня 2016 року фахівці Держфінінспекції в Полтавській області забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму майже 43,6 млн грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 90 управлінських рішень.
За матеріалами інспекції правоохоронні органи розпочали 36 досудових розслідувань, а також вручили 9 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
У 45-ти  випадках до установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано зупинення операцій із бюджетними коштами, у 25-ти випадках призупинено бюджетні асигнування, ще 23-м розпорядникам зменшено бюджетні асигнування.
За порушення фінансової дисципліни 339 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 123 – до дисциплінарної та матеріальної, зокрема, 13 із них звільнено з посад.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про виявлені фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму більш як 41 млн грн, повідомляє обласна Держфінінспекція.

податки, гроші, бюджет, ДФС

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.