ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:41 24.09


"Ворскла" програла луганчанам у Запоріжжі

24 вересня у календарному матчі чемпіонату країни з футболу полтавська "Ворскла" програла луганській "Зорі" - 1:2. Команда Юрія Вернидуба перемогла заслужено, а біло-зелені вкотре не показали, на що здатні.

Зоря - Ворскла - 2:1

Голи: Любенович 42, Пауліньо 83 - Дитятьєв 90+4.

Зоря: Шевченко, Сіваков, Гречишкин, Опанасенко (Соболь 46), Гордієнко, Каменюка, Петряк, Кулач (Пауліньо 62), Рафаель, Караваєв, Любенович (Ліпартія 75).

Ворскла: Непогодов, Сімінін, Пердута, Дитятьєв, Пилявський, Кобахідзе (Хльобас 75), Турсунов, Чеснаков (Бартулович 80), Кравченко, Голодюк, Коломоєць (Загорулько 66).

Ворскляни зазнали у чемпіонаті другої поразки поспіль і залишаються на шостій позиції серед 12 клубів УПЛ. Після матчу в Запоріжжі у команди Василя Сачка, як у справжнього середняка - повний паритет: по три перемоги, нічиї та поразки. А якби не гол Дитятьєва вже у компенсований арбітром час, то і різниця забитих та пропущених голів також була би рівною. А так, завдяки несподіванному підключенню центрального захисника на останній хвилині гри - ми в плюсі.

Щоправда, більше плюсів уболівальники ворсклян не побачили. Команда Юрія Вернидуба, яка наразі розривається, граючи на кілька "фронтів", перемогла цілком заслужено. "Зоря" завдала більше ударів по воротах (14:9), частіше влучала у ціль (10:3), заробила та подала набагато більше кутових (8:2), була швидшою та наполегливішою у досягненні мети.

Проблеми полтавців при переході з оборони в атаку були помітні неозброєним оком. Проблеми з останнім пасом та реалізацією моментів - також. Ворсклянам не вистачало швидкості та креативу. Всі рішення гравців команди Сачко легко "читалися" суперником. Проте майже весь перший тайм біло-зелені діяли уважно в обороні, аж поки на 42-й хвилині не прогавили Желько Любеновича у власному штрафному майданчику. Досвідчений хавбек бив двічі - спочатку під м'яч кинувся Дитятьєв, а повторний постріл з кількох метрів виявився гольовим.

Другий тайм був за луганчанами. Вони переважали суперника у швидкості руху та мислення на полі. Вони створили чимало гострих моментів біля воріт Дмитра Непогодова, який декілька разів рятував свою команду. Вперше всі 90 хвилин провів на полі молодий вихованець полтавського футболу Дмитро Кравченко, а досвідчений Голодюк, який одужав, грав на позиції Ткачука, що зазнав ушкодження.

Ворскляни не мали багато шансів. Турсунов після грубої помилки Соболя бив по воротах метрів з десяти, але не влучив як слід по м'ячу. Мали спрацювати заміни Сачка - але не пощастило. Загорулько, який замінив непомітного Коломойця, влучив у стійку, а на добиванні Хльобас, який замінив Кобахідзе, діяв якось незграбно, подарувавши м'яч голкіперу "Зорі".

Другий гол номінальних господарів став відповіддю на погану реалізацію ворсклян. Також він був наслідком вдалих замін Вернидуба: Ліпартія ювелірно асистував, а бразилець Пауліньо забив другий гол, який і вирішив долю гри. Маленький шедевр Дитятьєва, про який ми говорили на початку цього звіту, лише трохи підсолодив "гірку пігулку".

 

 

спорт, футбол, ФК Ворскла

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.