ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:30 25.09


У Полтаві працює один із "тюремних супермаркетів"

Полтава - одне з небагатьох міст України, в якому діє комплексний "тюремний супермаркет". Він, як повідомляє сайт Державної пенітенціарної служби України, знаходиться за адресою: вулиця Панянка, 65-а.

Протягом останніх років із метою виходу на ринок роздрібної торгівлі, вивчення попиту та потреб споживачів, спрощення доступу споживачів до придбання подекуди унікальної продукції підприємств та майстерень пенітенціарних установ, активно створювалась та розвивалась мережа магазинів із реалізації продукції, виготовленої в місцях позбавлення волі.
Полтава - одне із небагатьох міст України, в якому діє комплексний "тюремний супермаркет". Тут одночасно діють магазин із реалізації промислової групи товарів "Лавка майстра" та магазини з реалізації продовольчої групи товарів "Азбука смаку".
У магазинах "Лавка майстра" реалізують сувенірні вироби, швейні, ковані вироби, меблі, вироби з металу, господарські товари, вироби з дерева тощо.
У магазинах "Азбука смаку" загалом реалізується продовольча продукція, яка вирощується та виготовляється на підприємствах установ виконання покарань із сільськогосподарським профілем виробництва, а саме: м'ясо і м’ясопродукти, риба, кисломолочні вироби, овочі, хлібобулочні вироби, борошно, крупи тощо. Але асортимент кожного з магазинів залежить від напрямків виробничої діяльності підприємств та майстерень пенітенціарних закладів у відповідному регіоні.
Загалом в Україні такі спільні - промислові і продовольчі магазини пенітенціарної системи діють лише у п'яти областях: Полтавській, Київській, Харківській, Запорізькій і Кіровоградській.

магазин, пенітенціарна служба

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.