ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:34 26.09


Мототрек у Розсошенцях знову обіцяють відновити. Цього разу – міністр Жданов

Учора міністр молоді і спорту України Ігор Жданов, перебуваючи у Полтаві, відвідав і горезвісний мототрек у Розсошенцях.

Цей комплекс свого часу вважався кращим серед подібних спортивних споруд усього Радянського Союзу. На жаль, нині мототрек знаходиться у жалюгідному стані, адже уже понад 15 років він не використовується за призначенням.

Ігор Жданов побував тут разом із Михайлом Кононенком, головою Полтавської районної ради, Олександром Буцьким, начальником управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА та Ігорем Проциком, сільським головою Щербанів, на території яких і знаходиться мототрек. Міністр зазначив, що, на жаль, у подібному стані нині знаходиться більшість об’єктів ТСОУ – Товариства сприяння обороні України (колишній ДТСААФ) – і в інших областях. Проблему могла б вирішити передача таких об’єктів у комунальну власність місцевих громад, що дозволило б виділяти бюджетні кошти на їхню реконструкцію. Одна керівництво Товариства все ще діє за принципом "і сам не гам, і другому не дам!".

Утім Ігор Жданов пообіцяв, що візьме розсошенський мототрек "на особливий контроль", аби справу зрештою зрушити з місця.

До речі, подібне свого часу уже обіцяли й усі попередні міністри, усі попередні голови Полтавської обладміністрації і навіть колишній в.о. прем’єр-міністра Юрій Єхануров, перебуваючи у Полтаві.

мототрек, Жданов

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.