ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:31 27.09


Утікаючи від поліції, зловмисники потрапили в аварію - один із них загинув

Намагаючись втекти від поліції на авто, четверо зловмисників потрапили в ДТП, у результаті якої один із них загинув, інші троє - травмовані.

Близько 12:00 на службу "102" надійшло повідомлення від жительки Кременчука про пограбування на одній із вулиць міста. За словами потерпілої, біля неї зупинився автомобіль "Деу", з якого вийшли двоє чоловіків і запитали, як проїхати в місто Кропивницький.

Коли жінка пояснювала маршрут одному, інший вирвав у неї з рук сумку. Потім зловмисники сіли в авто і на великій швидкості зникли з місця події.

Повідомлення про аналогічний злочин в іншій частині міста вже надходило до поліції близько 10-ї години ранку. Тоді постраждала запам'ятала номер автомобіля.

Весь особовий склад поліції Кременчука був орієнтований на затримання зловмисників. Один із екіпажів патрульної поліції, який ніс службу неподалік, помітив вказане авто і почав переслідування.

На вимогу поліцейських зупинитися, водій "Деу" не реагував, а навпаки, додавав швидкість. На під'їзді до міста Олександрія він не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну і зіткнувся з мікроавтобусом "Ford Transit".

У результаті зіткнення водій "Деу", житель Дніпропетровської області, загинув на місці, а трьох пасажирів авто госпіталізували.

Попередньо встановлено, що це - громадяни однієї з країн ближнього зарубіжжя, які прибули в Україну в середині серпня 2016 року. Зараз встановлюється мета приїзду чоловіків в Україну та перевіряється причетність до аналогічних злочинів

- повідомив Руслан Бірюков, заступник начальника головного управління Національної поліції в Полтавської області.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 статті 186 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, повідомляє прес-служба ГУНП у Полтавській області.

аварія, ДТП, поліція

За темою:

  • У Полтаві немає електрики на шести вулицях
  • Витік газу стався на Полтавщині
  • На Червоному шляху через зсув грунту немає газопостачання
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.