ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

07:30 28.09


"Голден Деррік" виграв суд щодо трьох спецдозволів на користування надрами

Державна служба геології та надр на підставі рішення Верховного суду України відновила дію трьох спеціальних дозволів на користування надрами ТОВ "Голден Деррік".

У 2015 році Вищий адміністративний суд України підтвердив рішення суду нижчої інстанції про позбавлення ТОВ "Голден Деррік" 19 спеціальних дозволів на видобуток нафти і газу. Підприємство не погодилося з таким рішенням і вирішило звернутися до Верховного суду.
Після тривалих судових процесів, спрямованих на анулювання спеціальних дозволів ТОВ "Голден Деррік ", Верховний суд України поставив остаточну крапку на користь надрокористувача. Держгеонадр, як орган державної влади, зобов'язаний виконувати рішення суду, яке набрало законної сили
- пояснили в Держгеонадр.

Накази про відновлення "Голден Деррік" дії трьох спецдозволів були видані 23 серпня і 9 вересня, повідомляє "Інтерфакс-Україна". Зокрема, відновлено спецдозвіл на користування надрами Ново-Диканського родовища в Полтавській області, яке "Голден Деррік" отримало в 2012 році.

ТОВ "Голден Деррік" протягом тривалого часу займається бурінням розвідувальних та експлуатаційних свердловин під нафту та газ проектною глибиною до 6 тисяч метрів.

суд, Держгеонадр, буріння, нафта, газ, Голден Деррік

За темою:

  • Двох кременчужан засудили: побили до смерті чоловіка
  • Мамай просить суд поновитися на посаді міського голови
  • На Полтавщині продовжили заборону руху всіх суден
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.