ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:59 28.09


"Теплоенерго" і "Водоканал" просять передати на баланс міста

Депутати міської ради Полтави сьогодні на сесії ухвалили рішення про передачу двох обласних комунальних підприємств ПОКВПТГ "Полтаватеплоенерго" та КППОР "Полтававодоканал" на баланс міста.

Більшість депутатів проголосували за проект рішення "Про передачу до комунальної власності територіальної громади міста Полтави ПОКВПТГ "Полтаватеплоенерго" та КППОР "Полтававодоканал".

Без жодних умов приймемо ці підприємства, ми беремо їх, щоб нести відповідальність. Обласна рада не хоче нам передавати, немає погодження з облрадою. Якби хотіли, то вони б до нас зверталися, а не так, як ми до них зараз

− зазначив депутат Андрій Матковський.

У рішенні депутати звертаються з відповідним проханням до депутатів Полтавської облради, на чиєму балансі й перебувають ці підприємства в галузі ЖКГ.

Під час обговорення йшлося про проблеми щодо великих боргів підприємств − майже 150 млн грн, та надзвичайно аварійний стан мереж водоканалу.

Більшість депутатів міськради вважають, що така передача покращить роботу підприємств, і відповідна ініціатива надходила саме від жителів міста.

Після тривалого обговорення депутати одностайно ухвалили рішення питання №54 "Про передачу до комунальної власності територіальної громади міста Полтави ПОКВПТГ "Полтаватеплоенерго" та КППОР "Полтававодоканал", пише УНН-Центр.

ЖКГ, Полтававодоканал, Полтаватеплоенерго

За темою:

  • Більшість підприємств ЖКГ області мають генератори на випадок блекауту
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.