ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:22 29.09


У Полтаві поліцейські авто обслуговуватиме "Бош"

З кожним роком на вулицях обласного центру все більше з’являється екологічних електромобілів та гібрідних авто. У Полтаві є кому їх обслуговувати та ремонтувати.

Поки що більшою популярністю користуються гібридні авто, як перехідний варіант від автомобіля з двигуном внутрішнього згорання до електромобіля.
У чому особливість гібрідних авто? Вони набагато складніші звичайних, тому потребують кваліфікованої діагностики та ремонту. І не кожна СТО береться їх обслуговувати, для цього автосервіс повинен мати сучасні діагностичні прилади. Наприклад, автомобіль "Toyota Prius", який ми вже звикли бачити на вулицях нашого міста, є гібридом, тобто поєднує в собі бензиновий двигун із електричним мотор-генератором.
Світові продажі всіх автомобілів "Toyota Motor" із гібридними силовими установками вже перевищили 9 млн одиниць, при цьому останній мільйон гібридів був реалізований всього за 9 місяців. До 2020 року японський автовиробник хоче довести цифри продажів до 15 млн автомобілів, і, звичайно, серед них буде з'являтися все більше електромобілів.

У даний час більш ніж у 90 країнах продаються 33 гібридні моделі "Toyota", включаючи такі новинки, як мінівен "Sienta", четверте покоління "Prius", "Corolla Levin" (тільки в Китаї) і RAV4. Все це вже дозволило заощадити близько 25 млн літрів бензину і зменшити на 67 млн тонн викиди вуглекислого газу в атмосферу, в порівнянні з автомобілями з бензиновими або дизельними моторами.

Нещодавно в Полтаві пройшов тендер на обслуговування і поточний ремонт автомобілів Департаменту патрульної поліції міста. Відтепер обслуговуванням гібрідів буде займатися станція технічного обслуговування "Bosch Car Service Центр Полтава", яка вже до цього мала досвід ремонту цих авто. Директор СТО Олексій Теличко так прокоментував подію: “Для нас це дуже важливий та почесний клієнт. Обладнання та технології "Bosch" дозволили нам запропонувати найнижчу вартість послуг серед учасників тендеру, водночас гарантуючи якість та надійність сервісу”.
Саме такі автомобілі є перспективою ринку, адже світ дбає про екологічне майбутнє.

авто, екологія, гібрід, поліція

За темою:

  • Где приобрести хороший разбавитель для краски авто
  • Підпал: у Полтаві вночі згоріли дві автівки
  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.