ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:09 03.10


Полтавські патрульні зупинили порушника ПДР зі зброєю та чужими номерними знаками

2 жовтня близько 20-ї години на службу 102 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Соборності водій автомобіля "SKODA Superb" із державними номерними знаками на синьому фоні неодноразово порушує Правила дорожнього руху та створює аварійні ситуації на дорозі.

Інспектори патрульної поліції по вулиці Європейській виявили та зупинили даний транспортний засіб. Під час перевірки за наявними базами патрульні встановили, що державний номерний знак не відповідає автомобілю "SKODA Superb".

Охоронці порядку попросили чоловіка надати посвідчення водія та реєстраційні документи на автомобіль. Останній нервував, поводив себе неадекватно та відмовлявся виконувати вимоги поліцейського. Патрульні попросили чоловіка вийти із машини, адже запідозрили, що водій має ознаки наркотичного сп’яніння. Крім того, у салоні автомобіля інспектори також побачили предмет, схожий на вогнепальну зброю, документів на яку у чоловіка також не було.

При поверхневому огляді транспортного засобу у багажнику виявили 6 пар державних номерних знаків на білому фоні. Як з’ясували поліцейські, 36-річний водій уродженець міста Кременчук, розшукується у Харківській області за шахрайство.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Полтавського відділу поліції. Автомобіль евакуйовано на арештмайданчик. Справу передали слідчим.

поліція, зброя

За темою:

  • Полтавець погрожував ножем та провокував на конфлікт
  • Тіло 50-річного чоловіка виловили зі ставка на Полтавщині
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.