ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:15 03.10


Скандал в обласному футболі: "Фламінго" та "Оржиця" заявили, чому не хочуть грати в чемпіонаті Полтавщини

Президент футбольного клубу "Фламінго" (Горішні Плавні) Микола Завалій озвучив причину зняття команди зі змагань. А його колега з Оржиці Станіслав Куць сьогодні приєднався до числа "відказників".

Пан Завалій, чия команда йшла на сьомому місці турнірної таблиці, нарікає на суддівство та кумівство, яке на його думку існує в обласному футболі та у стінах самої ФФПО.
 - Головним моментом, що спонукав нас до такого кроку, є некваліфіковане і корумповане суддівство, яке розвивається завдяки повному потуранню з боку керівництва федерації футболу Полтавської області, - наголосив керівник клубу у розмові з журналістом сайту prozoro.info.

Олександр Миколайович Кудацький (президент ФФПО - прим.ред.) не бажає бачити явні проблеми футболу в Полтавській області. Дії представників федерації, а також суддівське свавілля змусили  піти на принципові заходи, і тепер "Фламінго" вважає недоцільним продовжувати свою участь у змаганнях. Відзначимо, що КДК ФФПО оштрафувало клуб за вихід із поля на суму 5 тисяч гривень. Хоча, наприклад, за неявку деяких команд на ігри штраф становить усього від 500 до 1000 гривень. І допоки роботою федерації керує Олександр Кудацький - приймати участь у чемпіонаті області "Фламінго" категорично відмовляється!
 - офіційно заявив керівник клубу з Горішніх Плавнів.

Нагадаємо, що 17 вересня футболісти команди "Фламінго" залишили футбольне поле за 20 хвилин до завершення матчу чемпіонату Полтавщини у Рокиті - за рахунку 2:0 на користь господарів. А на наступний календарний поєдинок команда взагалі не вийшла, заявивши про зняття з турніру.

Коли готувався цей матеріал, сталася ще одна сенсація зі знаком мінус...

Команда вищої ліги чемпіонату Полтавської області "Оржиця" оголосила про намір знятися з чемпіонату. Керівництво команди вже направило відповідний лист до Федерації футболу Полтавської області.
ФК "Оржиця" також звернувся до власних уболівальників зі зверненням. Ось його текст.

Шановні уболівальники!
Керівництво ФК "Оржиця" прийняло рішення припинити участь команди в чемпіонаті Полтавської області з футболу серед команд вищої ліги. Приводом для цього рішення став аналіз останнього матчу, що відбувся 01.10.2016 року, в рамках XVII туру між командами ФК "Оржиця" та ФК "Рокита". Через упереджене та необ’єктивне ставлення суддівського корпусу до ФК "Оржиця" (арбітр надав перевагу одній команді над іншою), внаслідок чого зазнали травм провідні гравці нашої команди. Керівництво ФК "Оржиця" просить вибаченя в уболівальників команди, але продовжувати брати участь у чемпіонаті Полтавської області серед команд вищої ліги за подібних умов немає сенсу.

 

Якщо справи в обласному футболі і далі йтимуть подібним чином, то чемпіонат Полтавщини завершать лише найстійкіші...

спорт, футбол, ФФПО, Кудацький, Завалій, конфлікт

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.