ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

09:35 05.10


Полтавка виграла чемпіонат світу з армрестлінгу

У Благоєвграді (Болгарія) стартував 38-й чемпіонат світу з армрестлінгу. Там у складі збірної України виступає ціла дюжина спортсменів Полтавщини. І початок виявився дуже успішним!

Першого дня змагань, 4 жовтня, у першостях із боротьби на лівій руці серед юніорів та молоді виступили шість наших земляків. Чемпіонкою світу серед жінок-молоді стала Ліна Деменко, яка виступала у ваговій категорії до 65 кг. Вона здобула перемоги у боротьбі на лівій руці в усіх поєдинках, а у фінальному протистоянні Ліна перемогла Надію Іртуганову з Росії.

У першості серед юніорок (до 65 кг) одразу дві наші землячки претендували на нагороди, але пощастило Руслані Кулик, яка завоювала світову "бронзу", на четвертому місці фінішувала Яніна Назарько. Тут наших землячок випередили: чемпіонка - Аделія Фаздалова (Росія) і срібна призерка - Клавдія Ліскова (Словаччина).
У той же час двоє наших земляків фінішували на п'ятих місцях у молодіжних першостях: Людмила Деменко (до 55 кг) і Роман Мантика (до 75 кг), а Денис Матяш був 14-м серед молоді (до 70 кг).

5 жовтня у Благоєвграді юніори та молодь розіграють комплекти медалей у боротьбі на правій руці.

 

спорт, армрестлінг, Болгарія

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.