ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:38 09.10


Держфінінспекція на дослідній станції виявила втрат на сто тисяч

Дев'ятьох посадових осіб Устимівської дослідної станції притягнуто до адміністративної відповідальності - вони незаконно виплачували премії, списували пальне та порушували фіндисципліну.

Фахівці Держфінінспекції в Полтавській області під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Устимівської дослідної станції рослинництва Інституту рослинництва імені В.Я. Юр'єва Національної академії аграрних наук України встановили порушення, що призвели до втрат на суму понад 100 тисяч гривень.
Зокрема, посадові особи дослідної станції не внесли до вартості реалізованої продукції використаний пакувальний матеріал, через що недоотримано доходів на суму понад 50 тисяч грн. Крім того, у дослідній установі з порушенням законодавства виплатили премії на суму майже 55 тисяч. Також під час ревізії встановлено безпідставне списання дизельного пального та інші порушення фінансової дисципліни.
За недотримання законодавства 9 посадових осіб дослідної станції притягнуто до адміністративної відповідальності. Про результати ревізії поінформовано Головне управління Національної поліції в Полтавській області.

ревізія, фінанси, держфінінспекція, штраф

За темою:

  • На покіс трави та прибирання вулиць влада Полтави хоче витратити майже 15 мільйонів
  • Фінансова грамотність – обов’язкові знання, котрі повинна мати сучасна людина 
  • Три заклади профтехосвіти області отримають 32 мільйони на майстерні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.