ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:23 11.10


У Полтаві адвокатка не отримала дисциплінарного покарання за погрози журналістці

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Полтавської області відмовила у задоволенні скарги журналістки "ГромадськеТБ. Полтава" Ольги Дудки та журналіста видання "Полтавщина" Миколи Лисогора на дії місцевої адвокатки Марини Розанової.

Про це Ольга Дудка повідомила у своєму Facebook.

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Полтавської області не задовольнила нашу з колегою з "Полтавщини" скаргу на адвоката Марину Розанову. У своїх поясненнях Марина Розанова вказує на те, що нібито я підходила до неї і наказувала вийти зі справи підозрюваного у вбивстві Петрова, що ми не представлялися журналістами, що перешкоджали її адвокатській діяльності і що наданий нами аудіозапис про її висловлювання на нашу адресу – "ни о чем"... Не здивуюся, якщо у кримінальному провадженні щодо погроз їй мене ще й винною зроблять! Хоча я ніколи не бажала їй зла і навіть зараз не бажаю... Ось вона – сила дружини прокурора

- написала журналістка.

Як повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ), Ольга Дудка збирається оскаржувати рішення про відмову в порушенні дисциплінарної справи.

Нагадаємо, 30 серпня в Октябрському райсуді Полтави адвокат підозрюваного, справу якого розглядали, Марина Розанова погрожувала журналістці "ГромадськеТБ. Полтава" Ользі Дудці поголити її. На тому ж судовому засіданні батько підозрюваного погрожував іншому журналісту – Миколі Лисогору з онлайн-видання "Полтавщина", обіцяв засунути йому фотоапарат в "ж…".

суд, Дудка, погрози

За темою:

  • Полтавця, який вдарив вагітну, увʼязнили на 10 років
  • Полтавця підозрюють у "зливі" інформації про переміщення військової техніки
  • Рейдерство: росіянин намагався захопити завод дитячого харчування
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.