ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:26 12.10


У Кременчуці пограбували і роздягли перехожого

У Кременчуці, на вулиці Київській, двоє чоловіків напали на 20-річного кременчужанина. Зловмисники забрали у хлопця куртку, кросівки і банківську картку. Втім - також опинилися в лікарні, де і зустрілися з поліцією.

Про напад потерпілий розповів 10 жовтня, звернувшись за допомогою до Кременчуцького міськвідділу поліції. За словами заявника, зловмисники завдали йому тілесні ушкодження, в результаті чого він опинився в лікарні.

Під час спілкування з потерпілим в одній з лікарень міста, слідчо-оперативна група Кременчуцького відділу поліції затримала там же і зловмисників. Два місцевих жителя, 37 і 42 років, звернулися за медичною допомогою, яка була потрібна одному з них. Як виявилося, під час скоєння пограбування чоловік травмував руку. А за версією, яку розповіли зловмисники лікарям, причиною отримання травми стало невдале падіння. А ось оперативникам затримані зізналися, що скоїли пограбування. На місці події було вилучено речі потерпілого і банківська карта, з якої затримані кілька разів намагалися зняти кошти

- повідомив Олександр Коцар, керівник Кременчуцького відділу поліції

За фактом події вже розпочато кримінальне провадження за статтею 186 частини 2 Кримінального кодексу України - грабіж. Затриманим загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

грабіж, поліція

За темою:

  • У Полтаві пограбували 10-річного хлопця: поліція затримала злодія
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.