ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:31 12.10


На Полтавщині судитимуть водія, який насмерть збив трьох пішоходів

Прокуратура Полтавської області затвердила та направила до Лубенського міськрайонного суду для розгляду по суті обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо жителя Лубенського району, який 28 серпня 2016 року у селі Губське Лубенського району наїхав на трьох юнаків.

Про це повідомила прокурор відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання державного обвинувачення прокуратури області Аліна Махно.

Дії водія кваліфіковані за ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) та за ч. 1 ст. 135 КК України (завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані).

За словами прокурора, досудовим розслідуванням встановлено, що 33-річний громадянин, керуючи автомобілем "Форд Транзит" у стані алкогольного сп’яніння, близько другої години ночі, рухаючись на автошляху в село Губське, частково виїхав за межі проїжджої частини дороги, де допустив наїзд на трьох пішоходів, які йшли в попутному напрямку. Двом із них було 18 років, одному – 17. Усі хлопці загинули на місці.

Після скоєння ДТП водій із місця пригоди зник. Затримали його в сусідньому селі.

прокуратура, суд

За темою:

  • За незаконний продаж підакцизних товарів чоловіку загрожує штраф
  • На Полтавщині затримали членів злочинної організації на чолі з кримінальним авторитетом
  • Міська влада не знає, що робити з історичною будівлею екскінотеатру "Колос" у Полтаві
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.