ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:31 13.10


Полтавця затримали за крадіжку кольорового металу з заводу

27-річний чоловік вирішив підзаробити, вкравши кольоровий метал із території колишнього заводу "Продмаш". Затримати його вдалося завдяки сигналізації, що спрацювала.

Як повідомили в поліції охорони Полтави, сигнал "тривога" надійшов на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони Полтавщини близько п'ятої години ранку. Працівники групи реагування батальйону поліції охорони прибули на місце події через лічені хвилини і обстежили приміщення об'єкта ззовні.

Зайшовши разом із охоронцями ТРЦ "Екватор", який розташований поруч, всередину, правоохоронці почали методичне обстеження будови і незабаром почули, як хтось намагається від них втекти. Однак порушник, тікаючи від поліцейських в незнайомих лабіринтах колишнього заводу, на другому поверсі потрапив в глухий кут, де і був затриманий.

У чоловіка було вилучено плоскогубці, викрутку і кишеньковий ліхтар. Як пояснив невідомий, вважаючи, що в ранній час доби всі відпочивають, він вирішив роздобути в приміщенні колишнього заводу кольоровий матеріал для подальшого продажу.

Затриманий був доставлений у відділення поліції №1, де встановили його особу. Ним виявився 27-річний полтавець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Вирішується питання про внесення відомостей про дану подію в Єдиний державний реєстр досудових розслідувань за ознаками частини 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

крадіжка, поліція

За темою:

  • Поліція затримала підозрюваних у розбійному нападі на АЗС під Кременчуком
  • Полтавка обікрала один й той самий магазин 19 разів
  • Зухвалий розбій: під Кременчуком озброєні злочинці пограбували АЗС
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.