ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:46 20.10


"Тріолан" хочуть позбавити ліцензії

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила звернутися до суду з тим, щоб анулювати ліцензії на мовлення у ряда компаній, які працюють під ТМ "Тріолан".

Йдеться про ліцензії провайдера програмної послуги, які дають право, зокрема, надавати послуги кабельного ТБ. У самій компанії не вважають, що це рішення Нацради серйозно вплине на її діяльність, пише AIN.UA.

Нацрада хоче через суд відібрати ліцензії у компаній "Юнікаст Інвест" і "КС ПЛЮС". Ще в липні цього року регулятор розпорядився оштрафувати обидві компанії на майже 80 000 грн. Ці штрафи юристи "Тріолан" зараз оскаржують у суді. Суть претензій регулятора – відсутність паперових договорів із абонентами, що порушує ч.7. ст.39 Закону "Про телебачення і радіомовлення" (що цікаво, в самому законі форма укладення договору не вказана).

Національна рада на підставі скарг громадян зробила позапланові перевірки зазначених ліцензіатів, які зафіксували факти відсутності договорів із абонентами. Компаніям оголосили попередження і зобов’язали протягом місяця привести свою діяльність у відповідність до чинного законодавства

– йдеться в заяві регулятора.

За словами генерального директора групи "Тріолан" Вадима Сидоренка, такі дії Нацради не вплинуть на діяльність компанії або на доступність послуг для абонентів.

Тут мова йде про певні розбіжності в трактуваннях положень закону, цим займаються юристи. У нашій країні абсолютно нормально надавати послуги згідно публічного договору. Нацрада живе в минулому столітті, вважаючи, що договори можуть укладатися лише в паперовій формі

– заявив він редакції.

Тріолан, телебачення

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.