ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:47 21.10


Полтавщина знаходиться серед провідних областей за нарахуванням субсидій

Сьогодні віце-прем’єр-міністр України - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко проводив селекторну нараду з головами облдержадміністрацій.

На порядку денному було два питання — хід опалювального сезону в кожному регіоні та призначення і перерахунок субсидій.

Урядовець зауважив, що станом на 21 жовтня опалювальний сезон розпочався у всіх регіонах. Щоправда, не скрізь стовідсотково підключили до мереж житлові будинки та заклади соціальної і бюджетної сфери. Проблемні у цьому плані Донецька, Дніпропетровська, Одеська, Миколаївська і Херсонська області. Тож Геннадій Зубко заслуховував кожного керівника області, де виникли проблеми на початку опалювального сезону.
Віце-прем’єр також нагадав, що Верховна Рада напередодні проголосувала у першому читанні закон 5273, що передбачає реструктуризацію боргів теплопостачальних підприємств протягом 5 років, виконати план реструктуризації і після того списати штрафні пені.

Полтавську область на селекторі також згадували. Міністр соціальної політики Павло Розенко назвав Полтавщину серед областей, яким подякував за гарну роботу щодо призначення субсидій та вчасне перепризначення їх родинам, які отримували компенсацію за сплату комунальних послуг у минулому опалювальному сезоні. До списку кращих також потрапили Вінницька, Донецька, Івано-Франківська, Львівська, Сумська, Тернопільська, Чернігівська та Черкаська області.

нарада, ОДА, уряд

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.