ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:02 22.10


Полтавщина має медаль чемпіонату України з кросу

У Білій Церкві відбувся осінній чемпіонат України з легкоатлетичного кросу, за підсумками якого Валентина Кілярська завоювала бронзову медаль та потрапила до складу національної збірної.

Кілярська, яка виступає за Полтавщину, фінішувала третьою у першості серед жінок на найдовшій дистанції кросу - 8 км - із результатом 28 хвилин 31 секунда. Тут на фініші розгорнулася ціла драма, в якій Валентину лише на три секунди випередила чемпіонка - Юлія Шматенко (Херсонська обл.) та на дві секунди - срібна призерка Вікторія Погорєльська (Харківська обл.).
У молодіжній жіночій першості на дистанції кросу 6 км Валерія Зіненко з Лубен фінішувала в одному кроці від п'єдесталу пошани - на четвертому місці - з результатом 22 хвилини 37 секунд.
Цікаво, що двоє полтавців у Білій Церкві змагалися на дистанціях кросу протягом двох днів поспіль. Ярослав Кабушка у молодіжній першості на дистанції 4 км фінішував на 5-му місці, а на 8-кілометровій дистанції - на 16-му. Ігор Слюсаренко у першості серед чоловіків обидва рази фінішував на 15-х місцях - на дистанціях 4 км і 10 км.

За підсумками осіннього чемпіонату країни у Білій Церкві до складу збірної України увійшли дві представниці Полтавщини. Про це в ексклюзивному інтерв'ю нашому сайту сказав головний тренер збірної Полтавщини з кросу Сергій Чепіжний.
За підсумками чемпіонату до складу збірної України з кросу увійшли Валентина Кілярська, яка завоювала бронзову медаль у жіночій першості, та Валерія Зіненко, яка була четвертою у молодіжній першості. На чемпіонаті Європи з кросу вони виступатимуть як в особистій першості, так і командній, в якій кожна збірна буде представлена квартетом своїх учасниць. Саме всі чотири учасниці й працюватимуть на командний залік своєї збірної
 - розповів Чепіжний.

Чемпіонат Європи з кросу 2016 року, на якому виступатимуть наші землячки, відбуватиметься 11 грудня в Італії, на найпівденнішій точці острова Сардинія - у містечку (лагуні) Кіо, яке розташоване за 50 км від Кальярі.

Додаткові файли:
Крос 8 км.Жінки.Фінал.pdf

спорт, легка атлетика, крос, Італія, Кілярська, Зіненко

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.