ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:36 23.10


Волонтери продовжують забезпечувати бійців АТО і дякують полтавцям

Лише протягом останньої доби волонтери "Полтавського Батальйону Небайдужих" висловили подяку багатьом полтавцям, які продовжують різноманітним чином допомагати бійцям АТО.

Волонтери продовжують забезпечувати бійців АТО всім необхідним і дякують полтавцям за підтримку. Волонтери у соцмережах подякували багатьом, зокрема, з останніх дописів бачимо таке:
"Пані Людмила Кривоніс принесла дві пари носків для бійців, і взяла нитки, щоб в'язати ще. Дякуємо Вам, мила полтавчанка, за допомогу".
"Це малюнки і гостинці для захисників від школи-садочка "Перші кроки". Дякуємо малечі і вихователям за цю роботу".
"Дякуємо пану Валерію за мед. Буде хлопцям смакота".
"Дякуємо Полтавському Університету економіки і торгівлі за м'якенькі 20 матраців".
"Видали мамі одного з бійців, для передачі військовослужбовцям, мило, шкарпетки, ковдру, шапки,светри. Дорогі наші захисники, нехай Вас хоч трішки зігріють ці речі. Ми молимось за Вас і чекаємо на Вас живих і з перемогою. Дякуємо матерям, за те що виховали таких синів".
"Пані Ірина принесла зв'язані власноруч шкарпетки, теплі вставки у чоботи, і сало. Ще взяла нитки, щоб в'язати рукавички. Дякуємо, пані Ірино, за Вашу працю".

Благодійна організація "UKROP Austria" днями надіслала "Полтавському Батальйону Небайдужих" дорогоцінне медичне обладнання для українських бійців АТО. Полтавські волонтери отримали хірургічні ножиці та спеціальні затискачі. Все це обладнання з Полтави негайно спецрейсом вирушило до військових шпиталів, розташованих у безпосередній близькості до району бойових дій на Сході України.

АТО, допомога, волонтери

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.