ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:52 23.10


Настя Ковальчук перемогла чоловіків і стала кращою більярдисткою Полтавщини

У полтавському більярдному клубі "Дінаріс" відбувся відкритий чемпіонат області з більярдного спорту у "Вільній піраміді", в якому змагалися 37 учасників. А перемогла - жінка!

У чоловічій першості виступала зіркова українська спортсменка - кременчужанка, майстер спорту міжнародного класу Анастасія Ковальчук, яка є багаторазовою чемпіонкою України, призеркою чемпіонатів Європи і світу. Саме вона й стала переможцем чоловічого чемпіонату Полтавської області.
У фінальному поєдинку, який тривав у надзвичайно запеклій боротьбі, Ковальчук перемогла іншого кременчужанина, майстра спорту Артема Даценка - 5:4.
Тепер Анастасія готується до участі в одному з найпрестижніших міжнародних турнірів із більярдного спорту - "Кубка Кремля" з "Вільної піраміди", який відбуватиметься у московському спорткомплексі "Олімпійський" 7-12 листопада. Загальний призовий фонд цього турніру становить 7 мільйонів рублів. Переможець жіночої першості отримає 300 тисяч рублів. Наша землячка у попередні роки неодноразово була серед призерів "Кубка Кремля".

спорт, більярд, Настя Ковальчук

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.