ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

07:45 24.10


Костянтин Фішер: історія одного героя

Одразу дві відзнаки за сумлінне виконання службових обов’язків та героїзм нещодавно вручили полтавському снайперу Костянтину Фішеру.

Бійця з Полтавщини нагородили за взірцеву службу та запропонували престижну роботу. Одразу дві відзнаки за сумлінне виконання службових обов’язків та героїзм – орден "За мужність" та медаль "За бездоганну службу" вручили полтавському снайперу Костянтину Фішеру.

Костянтин пішов на фронт 2014 року. Відслужив 14 місяців, допоки не отримав тяжке поранення. Боєць служив у зоні АТО на території Донецької та Луганської областей. 1 грудня 2015 року, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новгородський на Донеччині, Фішер потрапив під кулеметний обстріл, - про це пишуть "Події та коментарі".

Боєць отримав наскрізне поранення у ліве коліно від крупнокаліберного 12-мм кулемета ДШК і пережив ампутацію ноги. Врятував чоловіка товариш по службі, який витяг пораненого з-під обстрілів, а далі ніс на руках понад кілометр. Дорогою Костянтин кілька разів непритомнів, адже втратив майже три літри крові через пошкоджені дві найважливіші артерії та повністю розтрощені кістки лівої ноги. Далі була складана операція, проте врятувати бійцю поранену ногу лікарі не змогли.

Однак 41-річний солдат не впав духом: загартований протягом двох десятиліть у спорті - він займався карате - чоловік продовжив тренування. Став учасником відомого телепроекту "Viva! Переможці" на телеканалі "1+1". Він на власному прикладі довів, що життя триває попри будь-які втрати.

Нині Костянтин Фішер разом із дружиною виховують трирічного сина. Наразі герой війни продовжує служити державі - але тепер у Департаменті протидії наркозлочинності Національної поліції України.

АТО, війна, герой, відзнака, орден, медаль

За темою:

  • Ямщикова взяла участь в урочистому нагородженні топ-100 сильних жінок
  • На Полтавщині відзначили кращих екскурсоводів
  • На Полтавщині відзначили жінок-вчених
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.