ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:38 24.10


У суді допитали мати нібито побитого Кернесом активіста

Сьогоднішнє судове засідання у справі мера Харкова Геннадія Кернеса завершилося, наступне відбудеться 14 листопада. Сьогодні ж допитали радника Міністра внутрішніх справ України.

У стінах Київського районного суду Полтави відбувся черговий розгляд справи міського голови Харкова Геннадія Кернеса. Зокрема, допитали свідка − радника міністра внутрішніх справ Івана Варченка, пише УНН-Центр.

На момент подій 25 січня 2014 року Іван Варченко був депутатом обласної ради Харківщини та підтримував активістів Майдану. Саме він написав у мережі Facebook про викрадення активістів.

Про факт нападу на автомайданівців у Харкові мені в телефонному режимі розповів Антон Геращенко. Потім про це я повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook

− сказав Іван Варченко.

Також у суді допитали чергового свідка - мати потерпілого Сергія Ряполова.

Мій син наступного дня після подій 25 січня 2014 року прийшов додому весь побитий. Я бачила, що в нього розбитий ніс, запечена кров. Я особисто бачила синці на ньому, всі ноги були в гематомах. Він мені розповів, що це зробив мер Харкова Геннадій Кернес та його охоронці. З його слів я знаю деталі подій того дня

− розповіла мати Сергія Ряполова.

Після завершення допитів засідання закрили. Наступне засідання просив перенести Геннадій Кернес.

30 жовтня я їду на планову медичну операцію. Ставлю до відома суд, що не зможу деякий час бути присутнім на засіданні

− заявив Кернес.

Потерпілий Сергій Ряполов запропонував вести засідання за допомогою відеозв'язку з Кернесом. Але мер Харкова не прийняв цю пропозицію, наголосивши, що хоче особисто бути присутнім на засіданні.

Суддя А.Антонов постановив перенести наступне засідання на 11:00 14 листопада.

Кернес, суд

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.