ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:08 25.10


На Полтавщині десять поліцейських притягли до дисциплінарної відповідальності

На виконання вказівки прокуратури Полтавської області двох працівників Оржицького відділення Лубенського відділу поліції ГУ Національної поліції в області притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Про це повідомив прокурор відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру прокуратури області Сергій Волков.

За його словами, під час перевірки виконання територіальними органами поліції адміністративних стягнень, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян, було виявлено, що у липні цього року двоє поліцейських вищезгаданого відділення порушили вимоги статтей 254, 261 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Зокрема, вони застосували до правопорушника спецзасіб (кайданки), не склавши при цьому двох протоколів (про адміністративне затримання та про вчинення адміністративного правопорушення)

– уточнив Сергій Волков.

Загалом нинішнього року за документами прокурорського реагування керівництвом Головного управління Національної поліції в області до дисциплінарної відповідальності притягнуто десять поліцейских, які порушили вимоги КУпАП при адміністративному доставленні та затриманні громадян.

поліція, прокуратура

За темою:

  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • У 27 громадах області працюють шерифи
  • У Кременчуці на вулиці помер 40-річний чоловік
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.