ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:32 25.10


Полтавці завоювали дві "бронзи" юнацького чемпіонату країни з дзюдо

У Луцьку завершився чемпіонат України з дзюдо серед юнаків і дівчат (до 17 років), за підсумками якого спортсмени Полтавщини завоювали дві бронзові медалі і ще двічі програвали вирішальні поєдинки за "бронзу".

Найцікавіша ситуація виникла у першості серед дівчат у ваговій категорії до 70 кг. Тут наша землячка Анастасія Мельник програла у чвертьфіналі майбутній чемпіонці - Наталії Чистяковій (Чернігівська обл.), а інша полтавка - Тамара Максимович програла у півфіналі. А потім обидві полтавки зустрілися у вирішальному поєдинку за "бронзу", в якому сильнішою стала Анастасія Мельник.
У наймасовішій ваговій категорії серед юнаків - до 66 кг (49 учасників) кременчужанин Максим Біляєв здобув чотири перемоги, вийшов до півфіналу, в якому програв майбутньому чемпіону - Станіславу Семенову (Хмельницька обл.), після чого у поєдинку за "бронзу" він переміг Сандро Неверіані (Київ).
Ще одна спортсменка з Полтавщини - Марія Сукач, яка виступала у ваговій категорії до 52 кг, також, на жаль, програла півфінал майбутній чемпіонці - Марії Булашевич (Київ), після чого й у поєдинку за "бронзу" поступилася Анастасії Чижевській (Київ).

спорт, дзюдо

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.